Bästa Bettingsidorna

Bästa Bettingsidorna

Betyg:
3/5
Letar du efter ett nytt spelbolag bör du i första hand välja ett med en bra ranking här hos oss på dobbla.se.
 
Men om du av någon anledning tycker att vi har hamnat sett på det i vår betygsättning finns det annan hjälp att få. Bästabettingsidorna.se till exempel.
 
Hos Bästa Bettingsidorna hittar du recensioner av ett stort antal svenska och utländska spelbolag som kan hjälpa dig göra rätt val.
 
Vi på dobbla.se är inte nödvändigtvis alltid överens i bedömningen av spelbolag, men det gör inte så mycket. 
 
Upplevelsen hos spelbolag kommer att vara individuell och det kan vara bra att ta in olika rekommendationer innan man bestämmer sig.

Recensionerna hos de bästa bettingsidorna

En fördel som som Bästa Bettingsidorna har över oss på dobbla.se är att de har lite mer genomgående recensioner av spelbolag. Här på dobbla.se har vi funderat på att publicera större recensioner, men vi ser inte riktigt vad som skulle vara nödvändigt med det.
 
Vi listar enbart bolag med licens från Spelinspektionen och ska vi vara helt ärliga så är det inte så mycket som skiljer dem åt. Det går inte att säga vilket bolag som har högst odds eftersom det varierar beroende på marknad.
 
Bortsett från det har alla inlogg med BankID, du kan sätta in pengar med Trustly och uttag sköts snabbt. Så det finns inte så mycket att recensera och det är svårt att göra dåliga val. Yo Bet It och Betway är egentligen de två enda riktigt dåliga valen.
 
Tittar vi på bästabettingsidorna.se kommer du även hitta recensioner av bolag med andra licenser och då finns det genast mer att dissekera. Om du bor utomlands eller har någon annan anledning till att vilja spela hos spelbolag med utländsk licens kan du få bra hjälp av teamet på Bästa Bettingsidorna.
 
Här får du veta hur du sätter in pengar, verifierar ditt konto, tar ut pengar och mycket annat.