Spela V75

Varje lördag (och vissa specialomgångar gör jag ett andelsspel till V75 hos travklubben.se.

Vill du vara med och spela V75 med mig kan du köpa 10 % av systemet för 239 spänn.

Hos travklubben hittar du även andelar från spelare som kan mycket mer om trav än vad jag kan.

Kanylkollen

– Som Björnkollen fast sämre…

Det är dags för en av årets härligaste travhelger. Paralympiatravet är en riktig höjdare och ett säkert tecken på storloppssäsongen är i gång.

Nu kör vi!

Professor Kanyl

V75-1

Lördagens omgång inleds med ett väldigt fint lopp.

Daniel Redéns superstjärna Conrads Rödluva är just nu omgångens största favorit och från spets är vinstchansen god. Men ska vi bara köpa 64 % rakt av och strunta i resten?

Jag är tveksam….

Med tanke på hur resten av omgången ser ut är det nog klokt att försöka ta sig ur det här loppet ganska billigt men det finns några motbud.

Streckar man Rödluvan, Zaniah Bi och Lyx Håleryd bör man sitta tryggt.

V75-2

I andra avdelningen hittar vi omgångens bästa spik.

Procenten kommer antagligen att stiga på Zeppelin Kyu Bar men så länge den håller sig på rätt sida 30 tror jag att vi kan vara nöjda med singelstrecket.

Stallet låter väldigt uppåt på hästen och jag tror den gulklädda kusken glider fram ganska tidigt och krossar det här gänget. 

Vill man gardera ska man nog se upp för Armour As, som kan få ett bra smyglopp. Men jag ser inte det här som ett skrällopp.

V75-3

Tredje avdelningen däremot har alla förutsättningar för att det ska kunna smälla.

Edmund och Crown Wood rankas sist och är dom som försvinner om jag måste börja skala bort hästar för att kunna lämna in systemet.

Första tanken är dock att ta med hela gänget och hoppas på det bästa.

V75-4

Indras Secret har en väldigt bra vinstchans i fjärde avdelningen och det är inte helt uppåt väggarna att spika trots att procenten är väldigt hög.

Roliga streck bakom är Cobbys Nana, Visia Spin och Callmesally. Även Darah Bibo med PU i sulkyn  ska nog streckas vid större gardering.

V75-5

I femte avdelningen blir Man At Work favorit och det är ingen nackdel att ekipaget blev nerstruket till spår fem. jag tycker dock att M.S. Triple J. har bäst vinstchansen i loppet.

Favoritlåset har vissa fördelar, men jag skulle också vilja ha med Wild Love som jag tror kan avsluta riktigt bra här. Även Night Brodde och Voyager Grif bör räknas tidigt.

V75-6

Här kommer omgångens andra spik. Jag lutar mig mot Vikens High Yield som antagligen ska vara favorit mot fältet.

Firma Engwerda och Ebbinge ska man naturligtvis ta på allvar men att de skulle komma här och plocka ner VHL från bakspår köper jag inte alls.

Jag såg till och med att Nybrink spikade och trots det tar jag samma väg.

V75-7

Omgången avslutas med Paralympiatravet och vi får en knapp favorit i MillionDollarRhyme. Det är dock väldigt jämnstreckat och har man någon häst man tror tycker jag att man ska gå på den.

Mina kulor kommer att ligga på Cyber Lane som dels såg lysande ut senast och dels är mer eller mindre garanterad ett bra lopp.

Jag tror jag spikar men vid gardering står Next Direction näst på tur följt av Billie De Monfort och kanske Sorbet.