Rebelbetting

Rebelbetting

Rebelbetting.com är ett företag som erbjuder två olika tjänster.

Den ena är en mjukvara som hjälper dig identifiera arbitrage-möjligheter och den andra tjänsten hjälper dig hitta odds som har ett högt förväntat värde.

Vad är Rebelbetting för något?

Innan jag ger mig in på huruvida Rebelbetting är ett bra köp eller inte tänkte jag förklara de två olika programmen lite närmare.

Sure Betting:
Flaggskeppet hos Rebelbetting är deras arbitragemjukvara. Det är ett program som hjälper dig hitta odds hos olika bettingsidor där du kan spela alla på alla olika möjligheter och garanterat gå plus.

Exempel:
Det är Ryder Cup (spelas det fortfarande?) och Europa står i 2.05 hos Betfair medan Unibet betalar 2.05 på USA. Om du satsar lika mycket på båda oddsen kommer du garanterat gå med vinst.

Rebelbettings mjukvara scannar spelbolag och hittar den här typen av satsningsmöjligheter.

Value Betting:
Den andra tjänsten hos Rebelbetting är en mjukvara som identifierar överodds som finns tillgängliga hos spelbolag.

Det betyder helt enkelt att programmet hjälper dig hitta spelobjekt där ditt förväntade värde är positivt. Enligt Rebelbetting själva har de ett bevisat ROI på 2,5 %.

Surebetting med rebelbetting.com

För egen del är jag inte speciellt intresserad av deras surebetting. Programmet fungerar bra och gör det som det ska. Men det tar bort riskmomentet från spelet och det gör att jag tappar intresset.

Jag spelar inte för att trycka pengar. Jag spelar för att få lite action, ibland vinna lite och ibland förlora lite. Det händer att jag slänger in en hedge här och där, men surebetting är ingenting som jag går igång på.

Men med det sagt är det här ett utmärkt program för dig som är intresserad av arbitragemöjligheter. Jag har inte de exakta priserna för Rebelbetting framför mig nu, men jag har för mig att det kostar lite mer än en lax i månaden. För den som är intresserad och vill dedikera sig till surebetting är det ett fullt rimligt pris som du borde kunna räkna hem snabbt.

Det är också värt att nämna att även om det kallas surebetting så är det inte enkelt. Du måste vara väldigt noga och du måste sitta på spänn ganska länge för att kunna dra nytta av de spelmöjligheter som Rebelbetting identifierar åt dig.

Valuebetting med rebelbetting.com

När Rebelbetting meddelade att de hade utökat sin produktportfölj med valuebetting blev jag väldigt intresserad. Jag har provat programmet lite och det verkar vara lätt att ta till sig och jag tror inte att de ljuger om sina resultat.

Programmet kostar €69 i månaden men med tanke på vad du får för pengarna så tycker jag definitiv att det verkar som en rimlig prissättning.