Spela V75

Varje lördag (och vissa specialomgångar gör jag ett andelsspel till V75 hos travklubben.se.

Vill du vara med och spela V75 med mig kan du köpa 10 % av systemet för 239 spänn.

Hos travklubben hittar du även andelar från spelare som kan mycket mer om trav än vad jag kan.

Kanylkollen

– Som Björnkollen fast sämre…

Helgen bjuder på stor travunderhållning. Det är jackpott, loppen körs på Åby och det är ruskigt fina hästar till start.

Startbilen rullar….

Professor Kanyl

V75-1

V75 inleds med ett roligt och ganska stökigt långlopp. Högst upp i ranken hamnar Enzo Am, som borde vara favorit i mina ögon. Per Nilsson är mer eller mindre garanterad ett bra lopp och hästen har sett rysligt bra ut på slutet.

Den lilla plånboken borde nog fundera på att eventuellt ta ställning för jut Enzo AM, för tittar vi bakom den är det vidöppet om ni frågar mig. Och det är ju det ni har gjort.

Just nu lutar jag åt 11 streck här. Det kan bli aktuellt att ta alla, men det gör också ont att betala för Henna Halme från spår 12 med en medioker häst.

Men det är ju också såna som måste vinna om vi ska vara ensamma om sju rätt.

V75-2

Vi första anblick såg andra avdelningen riktigt rörig ut. Men ju mer jag tittar på det, desto mer säker blir jag på att jag har hittat en bra spik här.

Björn Goop har fått ett bra spår här och han verkar ganska nöjd med Sugarcraft. Jag tycker också att det finns rätt stora frågetecken kring de värsta motbuden så jag litar på att BG löser biffen här.

V75-3

Tredje avdelningen är ett sportsligt topplopp. Det Drottning Silvias Pokal och en kall mille i förstapris. Spelmässigt ser det inte lika roligt och jag tror man kommer långt bort på tre streck.

Ganga Bae är klar förstahäst och jag va länge inne på att spika. Men jag garderar nog med Dontlooseallmoney som gav bäst intryck i försöken (om man kallar dom det.)

Sen tar jag även med Tonique som har visat att den kan fälla många med visslande avslutning.

V75-4

Dagens största favorit kliver ut i fjärde avdelningen. Och det är lätt att förstå favoritskapet.

Zarenne Fas är en klasshäst och jag blir inte det minsta förvånad när den vinner det här. Men 60 % är alldeles för mycket för att vi inte ska försöka fälla den.

Forfantone Am är ett bra motbud och naturlig andrahandare här. Men ska vi fälla Zarenne så är det helst  inte med andrahandaren.

Jag plockar även med Noble Superb, Stoletheshow, Maxus och Ferrari Sisu.

Jag är också och pillar på Thrust Control. Visst, den har hoppat två gånger i rad och spåret är röva. Men den va ju typ favorit (inte riktigt) mot Very Kronos förra veckan och hade de verkligen skickat hit den om galoppen inte bara vara olycksfall i arbetet? Till 1 % kan jag tänka mig att skjuta från egen blå.

V75-5

Jag tycker det är svårt att få grepp om femte avdelningen. Jag har en idé om att gå kort, men jag gillar den inte.

Favoriten är kusligt överstreckad och jag kommer nog rata den helt.

Niky Flax är ju hopplös på alla sätt och vis. Går 

Pastor Power är en hedershäst som har varit ute i tuffa gäng, men ska han räcka till här?

Island Life va bra senast och Bergh har ordning på stallet nu. Först in på kupongen.

Wild Love va jag inne på senast V75 kördes på Åby. Men då va det 3 % och jag får inte ngn riktig feeling här. Trots det nummer 2 på kupongen

Night Brodde bör nog med? Kanske? Är ju ett tråkigt streck.

2 % på Jet Voice är lite kul?

Måste fundera på det här loppet några vändor till. Kanske ta fram en dartttavla.

 

V75-6

I DD-1 får vi en klar favorit i Billie De Montfort.

Favoritskapet är befogat och det blir inte helt lätt att jobba in en skräll här, men jag kommer göra mitt bästa. Speciellt med tanke på att det är så stor chans att Zarenne Fas vinner.

Son Of God öppnade vansinnigt snabbt senast och bör få ett bra lopp.

Racing Mange har ett dåligt spår, men jag gillar kapaciteten och med lite flax kanske den kan sätta mulen först. Jag förstår också att det finns en anledning till att hästen är streckad på 1 %.

Ghazi B.R trodde jag en del på förra veckan, och även om det inte bet jättebra på upploppet så är jag inte helt säker på att jag kan släppa den.

Även Cokstile är intressant här.

V75-7

Omgången avslutas på ett värdigt sätt med Kungapokalen.

Här tycker jag att väldigt mycket talar för Green Manalishi. Den borde ha gått lite framåt från senaste starten, det är ett kanonspår, det är BG i ett storlopp. Det lyser rött på både sko- och vagninfo.

Det finns naturligtvis motbud, men de måste va ruskigt bra för att plocka ner bästa hästen med bästa kusken här. Jag litar fullt på Team Courant här.