V75 från Örebro

V75 Från Örebro

Inför varje ordinarie (och vissa speciella) omgångar gör jag ett andelssystem för V75 hos travklubben.se.  En andel kostar 239 spänn och ger dig 10 % av kupongen.

Leta upp systemet “Excelmannen” där.

Undertecknat
Professor Kanyl

V75-1

Vi inleder omgången med ett ganska jämnstreckat lopp. Det är befogat men just nu lutar jag åt att spika av Cab Lane och hoppas på det bästa.

Det beror såklart på hur procenten rör sig men så länge den är under 25 % tycker jag att det är okej att spika sig ur ett öppet lopp.

V75-2

Vinner Kantens Rose det här stänger jag av i ren protest. Jag förstår verkligen att den ska vara favorit men att det ska stå 50 % i strecklistan köper jag inte alls.

Pastorns Lady och Make More Cider är roligaste strecken men jag försöker få med några kantbollar extra.

V75-3

Långlopp med dubbla tillägg och jag tror det står mellan tre hästar. Jag har Quarcia som rätt favorit men jag vågar inte släppa varken Activated eller Tessy d’Ete som är ruskigt bra.

Kryddar med Dolly Dream som borde få ett riktigt bra lopp från sitt springspår. Dixie Brick tar jag inte med till den här procenten om strecket vore gratis.

V75-4

Här har vi ett riktigt bra speldrag i Cash Cowboy om den håller sig under 10 – 12 %. Men det är RNS som sitter i jollen så det känns inte riktigt bra att gå rakt ut på den.

Även C.M.T.Queen Bee är kul.

V75-5

Visst. Chapuy kan lägga i väg i samma stil som en annan när det vankades chicken nuggets i skolmatsalen. Men det hjälper inte riktigt när Simon i 8B, som gick om tre år på mellanstadiet och nyss tog körkort bestämmer sig för att gå före i kön.

Det borde vara klasskillnad här och jag tycker inte att Seismic Wave är överspelad till 55 %.

V75-6

Här spelar vi skräll och hoppas på det bästa. Det är sannolikt att Västerbo Pokerface vinner, men när vi spikar Seismic Wave måste vi ha bort den där. 

V75-7

Lämplig uppgift för Heart Of Steel men det är slut med favoritspikar i sista avdelningen. Förra veckan trodde jag att jag var lite smart när jag spikade Vagabond Bi för att smarta spelare skulle fälla den. Men det hjälpte inte.

Vagabond Bi var streckad på 36 % men rensade som att den va streckad på 78 %.

Romanesque är ett kul streck och finns lite värde i Zarenne Fas.

Dela inlägget

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Vad tror du om veckans omgång?