V75 på Halmstad

Omgången

Lördagens V75a på Halmstad ser väldigt spännande ut på förhand. Med stora fält i jämna lopp och en hel del jackpotpengar extra i potten finns det goda förutsättningar till en roliga v75a. 

Det är fortfarande för lite omsatt för att det ska vara idé att börja systemkonstruktionen men här får ni en idé om hur jag värderar vinstchanserna i respektive lopp.

V75 - 1

Loppkommentar:

I första avdelningen har vi en klar favorit i Unoiscudue Gnafa’ och det här borde vara omgångens bästa vinstchans. 

Mindre system bör fundera på att spika trots att jag är ganska säker på att den är överspelad. Med tanke på att det är första avdelningen och jackpottpengarna kan det vara bra att ha en häst med hög vinstchans att luta sig mot.

För egen del har jag inte bestämt mig än.

Vinstchans / Streck

V75 - 2

Loppkommentar:

Avdelning 2 är ett vidöppet långlopp. Jag kan villigt erkänna att jag kan vara helt snett på Newport Beach. Jag har den som favorit men det kan också vara så att den bör vara streckad på 55 % typ.

Jag är alltså inte speciellt confident i min bedömning här och kommer antagligen försöka göra det här till det dyraste loppet.

Vinstchans / Streck

V75 - 3

Loppkommentar:

Silverdivisionen är ett fint lopp och just nu är det skyhögt på Island Life som är streckad på 1 %. Visst spår 12 över kort distans är inte optimalt men häst mot häst tycker jag den står sig väldigt bra.

Och ska vi ta hela potten måste någon/några superskräll vinna och då kan Island Life vara ett väldigt intressant drag.

Vinstchans / Streck

V75 - 4

Loppkommentar:

Vidöpppet ungdomslopp med 15 hästar bakom bilen. Ta fram rollern och börja måla på.

Finns bra argument för att bara ta med singelprocentare.

Vinstchans / Streck

V75 - 5

Loppkommentar:

Tre hästar sticker ut och om Aura S.L. gör bort sig eller är dålig bör vägen ligga öppen för Hossiana Boko. Tyvärr syns det här också i insatsfördelningen.

Vinstchans / Streck

V75 - 6

Loppkommentar:

VI får se väldigt fina hästar i DD-1. Jag håller Velvet Gio som favorit då jag tror den plockar ner Very Kronos utvändigt.

Men det skulle också kunna bli körning som öppnar för Milligans School eller Cyber Lane. Stepping Spaceboy är också ett kul streck.

Kan ju även lösa sig för Goop på något sätt…..

Vinstchans / Streck

V75 - 7

Loppkommentar:

Öppet lopp med många bra hästar. Skallen säger att Ivory Di Quattro är bästa hästen och att favoritskapet är befogat. Han ska kanske inte vara såhär högt streckad men bäst chans.

Magkänslan säger att det blir ett tufft lopp och att BG vinner med Royal Navy Neo.

Vinstchans / Streck