Vill du vara med och spela V75 tillsammans med Professor Kanyl, a k a Excelmannen, kan du köpa in dig i hans andelsspel hos Travklubben. Du får 10 % av systemet för 239 spänn.

V75 På Solvalla 2020-09-26

Solvalla visar upp en helt otrolig meny när Kriteriet och Oaks ska avgöras på V75. Jag räknar med en väldigt hög omsätttning, några överspelade favoriter och travsport i världsklass. Bättre än så blir det inte. Eller, jo. Det hade varit fint om det va kryddat med en jackpot.

 

V75 - 1

Omgången inleds med final i Silverdivisionen och vi har en befogad favorit i Harran Boko.

Det mesta talar naturligtvis för att Harran leder det loppet från start till mål, men jag tycker det finns några roliga dra som gör att jag vill gardera.

Den som spelar reducerat gör nog klokt i att spela med något slags utgångskrav på Marc Elias och Harran Boko.

V75 - 2

Andra avdelningen är oerhört jämnspelad och jag måste fundera lite mer på hur jag gör med systemet. Det enda att jag vet är att Flexible Launcher är ett kul streck och att Upper Face är överspelad.

Här blir det viktigt att kolla hur de stora systemen spelar och hur strecken rör sig för att kunna strecka på rätt sätt.

V75 - 3

Det har blivit dags för omgångens största favorit och även om jag är förstår om att det är en väldigt lämplig uppgift så kan jag inte köpa 70 % rakt av här.

Jag är medveten att huvudscenariot är att Lipstick Tooma får glida fram och överta ledningen, men jag hoppas att någon vill försöka sätta emot någonting.

Unique Juni, Laleh Pellini, Loes och Valborg Marje är tidiga bakom favoriten.

V75 - 4

Oaks ska avgöras i V75-4 och jag tror mig hittat en riktigt bra spik här. Jag lägger alla mina ägg i samma korg och spikar Beauty Kronos på precis allting. Jag har dessutom petat in ett vinnarspel till 6.25x hos Bet365.

Vi snackar svinhögt förstapris Firma Redén/Kihlström, barfota runt om och jänkarvagn. Det känns som en väldigt bra hand att hålla i när det blåser.

V75 - 5

Femte avdelningen känns som det mest spel- och skrällvänliga loppet. Fyra hästar drar i princip alla streck och även om det är hästarna med bäst vinstchans så måste vi få bort dom här om vi ska få någon typ av utdelning.

När jag gör min andel spelar jag matematiskt och då är det ingen idé att strecka 1 -4 med tanke på att vinstchanserna och streckprocenten för Lipstick Tooma och Harran Boko.

Jag streckar från 5 och uppåt och hoppas på det bästa.

V75 - 6

Vi har kommit fram till DD-1 som också råkar vara Kriteriet. Jag håller San Moteur som favorit men streckmässigt är det såklart jättetråkigt.

De roligaste strecken ligger på Henry Flyer Sisu och Manny Muscle, men det gäller nog att strecka på så gott det går här.

V75 - 7

V75 avslutas med en stor favorit i Pleasure For Cash och risken är väl att den är huvudet högre än resten av fältet.

Jag har det som omgångens bästa vinstchans och det är inte omöjligt att det slutar med spik men det gör ont att spika en stor favorit i avslutningen.